više od proizvoda

"We think stylist."
 Znamo da samo brendovi koji su ekskluzivno za stiliste mogu da zadovolje tvoje profesionalne potrebe koje će ti pomoći da dostigneš svoje ciljeve.
Kompletan asortiman sa odličnim rezultatima.
 Inovativni alat za superiornu agilnost. Tehničke prednosti koje ti usmeravaju posao. 
Koncept usluge u tvom salonu koji će klijenta učiniti srećnim.

Goldwell Go Beyond Products

 001

boja

Budi inspirisan celokupnim sistemom boja koje ti pružaju bezgranične mogućnosti. Od najkvalitetnijih trajnih boja pa do nežnih preliva dobijaš sve za prelepe i lake rezultate. Baš kako tvoji klijenti to vole. 

 002

nega

To je tajna svakog izvanrednog izgeda, svake boje, svake frizure, stajlinga: profesionalna nega koja doprinosi tvojim uslugama.
Na taj način poboljšavaš rezultate i omogućavaš tvojim klijentima da se ponovo zaljube u svoju kosu. Zdrava i sjajna kosa je najbolja reklama koju tvoji klijenti mogu da iznesu iz tvog salona.

medium teaser elana bts sw

stajling

Otkrij širok spektar proizvoda i učini svaki stajling iz snova realnim. Od prelepo zaglađenih do voluminiziranih - sve je  u tvojim rukama. 

 004

trajna 

Napravi frizuru iz snova! Velika promena za tvoje klijente i dobra šansa za tebe. Pokaži lepotu kose u svakom mogućem obliku. Uživaj u radu sa pouzdanim i nežnim formulama. 

005 new

zaglađivanje

Ekskluzivni Kerasilk Keratin Treatment Service pruža dugotrajnu transformaciju u savršeno zaglađenu i mekanu kosu u periodu od 3 do 5 meseci. 

You have successfully withdrawn from the Google Analytics measurement process.
Page Top