TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

GOLDWELL.FI Tietosuojaseloste – Tarkistettu viimeksi 12.7.2018 

Kao Finland Oy, Unioninkatu 24, 00130 Helsinki (jäljempänä "Kao-yhtiö" tai "me", "meidän" jne.) ja kaikki sen EMEA-alueella olevat osakkuus- ja tytäryhtiöt (yhteisnimellä ”Kao-konserni”) suhtautuvat vakavasti tietosuojaan. Tämä tietosuojaseloste kertoo verkkosivustojemme (jäljempänä ”verkkosivusto”) käyttäjille, miten me Yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) tarkoittamana rekisterinpitäjänä keräämme ja käsittelemme näiden käyttäjien henkilö- ja muita tietoja heidän käyttäessään verkkosivustoa, jossa tämä tietosuojaseloste on esitetty. Verkkosivustoihimme kuuluvat goldwell.fi, samoin kuin muut Kao-yhtiön omistuksessa olevat verkkosivustot tai mobiilisovellukset. Otathan huomioon, että muihin Kao-konsernin verkkosivustoihin tai mobiilisovelluksiin voidaan soveltaa muita tietosuojakäytäntöjä. 

 

1. Henkilötietoryhmät ja käsittelyn tarkoitukset. Mitä henkilötietoja me käsittelemme ja miksi? 

1.1 Metadata 

Voit käyttää verkkosivustoa antamatta mitään henkilötietoja itsestäsi. Tässä tapauksessa keräämme ainoastaan seuraavanlaista metadataa, joka syntyy käyttäessäsi verkkosivustoa: käyttämäsi selain ja sen versio; käyttöjärjestelmä ja -liittymä; se verkkosivusto, jolta käsin vierailet sivustollamme (lähtösivuston URL-osoite); verkkopalvelumme sivu(t), joilla vierailet; vierailun päivämäärä ja aika sekä internetin protokollaosoite (IP-osoite). 

IP-osoitteesi mahdollistaa pääsysi verkkosivustollemme. Metadataa, mukaan lukien lyhennetty IP-osoite, käytetään palveluidemme ja niiden laadun parantamiseen käyttäjiemme käytöstä analysoimalla. 

1.2 Yhteydenottolomake  

Tarjoamme verkkosivustollamme mahdollisuuden ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen välityksellä. Tätä varten tarvitsemme Sinulta seuraavat tiedot: koko nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä viestisi. Niitä henkilötietoja, jotka annat meille tämän yhteydenottopyynnön yhteydessä, käytetään ainoastaan vastataksemme tiedusteluusi/yhteydenottopyyntöösi ja siihen liittyvään tekniseen hallinnointiin. Niitä ei välitetä kolmansille osapuolille. Henkilötietosi poistetaan heti, kun olemme käsitelleet pyyntösi, tai jos peruutat tässä yhteydessä antamasi suostumuksen tietojen säilyttämiseen.

1.3 Liikehaku 

Verkkosivustomme tarjoaa Sinulle mahdollisuuden löytää Sinua lähinnä olevat liikkeet, jotka tarjoavat tuotteittamme. Voit valita, määritetäänkö sijaintisi sijaintipalvelun avulla IP-osoitteesi perusteella vai syötätkö postinumerosi tai osoitteesi manuaalisesti. Sijaintitietojasi ei säilytetä eikä niitä yhdistetä muihin henkilötietoihisi. 

1.4 Google Analytics 

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -työkalua. Se on verkkoliikenteen analyysipalvelu, jonka tarjoaa Google Inc. (jäljempänä "Google"). Google Analytics käyttää ”evästeitä”, tietokoneellesi tallentuneita tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto analysoi sitä, miten sen käyttäjät sivustoa käyttävät. Sivuston käyttöä koskevat, evästeisiin tallentuneet tiedot Google välittää Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille ja myös säilyttää niitä siellä. 

Google käyttää tätä tietoa tämän verkkosivuston ylläpitäjän valtuuttamana arvioidakseen sitä, miten käytät verkkosivustoa. Se myös kerää raportteja verkkosivuston toiminnasta verkkosivuston ylläpitäjille ja tarjoaa heille muita palveluja, jotka liittyvät verkkosivujen toimintaan ja internetin käyttöön. 

Google ei yhdistä selaimesta osana Google Analytics -palvelua lähetettyä IP-osoitettasi muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit estää evästeiden käytön valitsemalla selaimeltasi vastaavat asetukset. Tällöin et ehkä kuitenkaan pysty käyttämään verkkosivustomme kaikkia toimintoja.  

Voit myös estää Google Analytics -palvelua keräämästä tietoja tulevaisuudessa lataamalla ja asentamalla tämänhetkiselle selaimellesi Google Analytics Opt-out -selainliitännäisen, joka löytyy osoitteesta:  tools.google.com/dlpage/gaoptout. 

Selainliitännäisen vaihtoehdoksi ja erityisesti mobiiliselaimia varten valitse alla oleva linkki ottaaksesi käyttöön opt-out-evästeen. Tämä opt-out-eväste estää Google Analyticsia jäljittämästä Sinua tällä verkkosivustolla.  fi.goldwell.com/tietosuojakaeytaentoe/?google-analytics-opt-out=true 

 

2. Tietojen käsittely ja seuraamukset. Mikä on oikeudellinen perustelu henkilökohtaisten tietojesi käsittelylle, ja mitä tapahtuu, jollet halua luovuttaa niitä? 

Perustamme toimintamme kerätä, käsitellä ja käyttää henkilötietojasi antamaasi suostumukseen. Voimme myös käsitellä tietojasi esimerkiksi lähettääksemme Sinulle uutiskirjeen taikka vastataksemme verkossa lähettämääsi tiedusteluun tai kysymyksiin.  

Henkilötietojesi antaminen ei perustu lakisääteiseen tai sopimukselliseen velvoitteeseen. Henkilötietojasi antaminen on välttämätöntä voidaksesi tehdä sopimuksen kanssamme tai saada meiltä haluamiasi palveluita/tuotteita. Henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista.  

Henkilötietojen antamatta jättäminen saattaa aiheuttaa Sinulle haittaa; esimerkiksi on mahdollista, että me emme pysty vastaamaan pyyntöösi tai et ehkä kykene hyödyntämään täydellisesti verkkosivustoamme. Sinulle ei kuitenkaan koidu mitään oikeudellisia seuraamuksia, vaikka et antaisi meille henkilötietojasi, jollei toisin ilmoiteta. 

 

3. Henkilötietojen vastaanottajaryhmät ja tietojen siirto kansainvälisesti. Keille siirrämme henkilötietojasi, ja mikä on heidän sijaintinsa? 

Saatamme siirtää henkilötietojasi kolmansille osapuolille edellä kuvattuihin käsittelytarkoituksiin seuraavasti: 

Kao-konsernin sisällä: Emoyhtiömme Kao-korporaatio Japanissa ja kaikki sen osakkuus- ja tytäryhtiöt (kaikki osakkuus- tai tytäryhtiöt me mukaan lukien, jäljempänä ”Kao-yhtiö” tai yhteisnimellä ”Kao-konserni”) maailmanlaajuisen Kao-konsernin sisällä www.kao.com/global/en/about/outline/group-companies voivat tietyissä olosuhteissa saada henkilötietosi edellä kuvattuja käsittelytarkoituksia varten. Henkilötietoryhmistä ja tietojen käyttötarkoituksesta riippuen eri osastot Kao-yhtiön sisällä voivat saada henkilötietojasi.   

Esimerkiksi IT-osastomme voi saada käyttöönsä tilitietosi, taikka verkkokauppa- ja myyntiosastollamme voi olla pääsy tilitietoihisi tai tuotetilauksia koskevaan dataan. Lisäksi myös muilla Kao-yhtiön sisäisillä osastoilla voi olla pääsy tiettyihin henkilötietoihisi, mikäli he tehtäviensä suorittamiseen tarvitsevat kyseistä tietoa. Kyseessä voi olla esimerkiksi oikeudellinen osasto, talousosasto tai sisäinen tarkastus. Tietojen käsittelijät: Tietyt kolmannet osapuolet riippumatta siitä, ovatko ne Kao-yhtiöön kuuluvia tai siitä riippumattomia, voivat saada käsiteltäväkseen henkilötietojasi asianmukaisten ohjeiden mukaisesti (jäljempänä ”tietojen käsittelijät”) ”edellä kuvattuja tarkoituksia varten. Näitä voivat olla esimerkiksi verkkosivustopalvelun tarjoajat, tilausten toimituspalvelujen tarjoajat, asiakaspalvelun tarjoajat, markkinointipalvelujen tarjoajat, IT-tukipalveluiden tarjoajat ja muiden palvelujen tarjoajat, jotka auttavat meitä pitämään yllä liikesuhdettamme Sinuun. Tietojen käsittelijöillä on sopimusvelvoite noudattaa asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia suojatoimia turvatakseen henkilötiedot, ja he saavat käsitellä henkilötietoja vain annettujen ohjeiden mukaisesti.

Tämänhetkiset tietojen käsittelijämme ovat: Synergetic AG (www.synag.de/de) ja Amazon Web Services (aws.amazon.com). 

Muut vastaanottajat: Voimme välittää henkilötietoja – sovellettavan tietosuojalain mukaisesti – lainvalvontaviranomaisille, hallintoviranomaisille, oikeusviranomaisille, oikeudellisille neuvonantajille, ulkopuolisille konsulteille tai liikekumppaneille. Fuusion tai yrityskaupan tapauksessa henkilötiedot saatetaan siirtää fuusioon tai yrityskauppaan liittyville kolmansille osapuolille. Emme paljasta ilman lupaasi henkilötietojasi kolmansille osapuolille mainos-, markkinointi- tai muihin tarkoituksiin.

Pääsy henkilötietoihisi on rajoitettu niihin henkilöihin, jotka tehtäviensä suorittamiseen tarvitsevat näitä tietoja. 

 

4. Tietojen säilytysaika. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi? 

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista voidaksemme tarjota Sinulle haluamasi palvelut. Kun olet päättänyt liikesuhteemme, tai kun pyyntöösi on vastattu, poistamme henkilötietosi järjestelmistämme ja arkistoistamme ja/tai muutamme ne nimettömiksi, niin ettei Sinua voi niistä enää tunnistaa. (Paitsi jos meidän on säilytettävä tietosi sellaisten laissa tai asetuksessa määrättyjen velvoitteiden mukaisesti, jotka koskevat Kao-yhtiötä; esim. verotukselliset syyt.) 

Saatamme säilyttää yhteystietosi ja kiinnostuksenilmauksesi tuotteisiimme tai palveluihimme pidemmän ajan, mikäli olet antanut suostumuksesi siihen, että Kao-yhtiö saa lähettää Sinulle markkinointimateriaalia. Saatamme myös sovellettavan lainsäädännön nojalla olla velvoitettuja säilyttämään henkilötietosi 10 vuoden ajan vastaavan verotusvuoden jälkeen. Voimme myös säilyttää henkilötietosi välillämme olevan sopimussuhteen päättymisen jälkeen, jos henkilötietojasi tarvitaan muiden sovellettavien lakien noudattamiseksi tai jos tarvitsemme henkilötietojasi oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi vain tiedontarpeen perusteella. Mikäli mahdollista, rajoitamme henkilötietojesi käsittelyn edellä mainittuihin rajoitettuihin tarkoituksiin sopimussuhteemme päätyttyä. 

 

5. Sinun oikeutesi. Mitä oikeuksia Sinulla on ja miten voit käyttää niitä? 

Oikeus peruuttaa suostumuksesi: Mikäli olet antanut suostumuksesi kerätä, käsitellä ja käyttää henkilötietojasi (erityisesti sähköpostitse välitettäviin suoramarkkinointiviesteihin), voit peruuttaa tämän suostumuksen tuleviin vaikutuksin milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen sen peruuttamista toteutetun käsittelyn lainmukaisuuteen. Ota yhteyttä meihin alla olevassa kohdassa 7 esitetyllä tavalla, jos haluat peruuttaa suostumuksesi. Sinulla on myös oikeus kieltää henkilötietojesi käyttö markkinointitarkoituksiin ilman muita kustannuksia kuin perustariffien mukaiset siirtomaksut. 

Muut tietosuojaoikeudet: Sovellettavan tietosuojalain mukaisesti Sinulla on oikeus: (i) saada pääsy henkilötietoihisi (tarkastusoikeus); (ii) henkilötietojesi oikaisemiseen; (iii) henkilötietojesi poistamiseen; (iv) henkilötietojesi käsittelyn rajoittamiseen; (v) tietojen siirtämiseen ja/tai (vi) vastustaa henkilötietojesi käsittelyä (mukaan lukien profilointikielto). 

Otathan huomioon, että paikallisesti sovellettava tietosuojalaki saattaa rajoittaa edellä mainittuja oikeuksia. Alla on lisätietoa oikeuksistasi siltä osin kuin GDPR niitä soveltaa: 

Oikeus saada pääsy henkilötietoihisi: Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsitelläänkö henkilötietojasi, ja jos näin tapahtuu, vaatia pääsyä henkilötietoihisi. Tämä tarkastusoikeus käsittää mm. oikeuden saada tietää tietojenkäsittelyn tarkoitus, minkä tyyppisistä henkilötiedoista on kyse sekä tietojen vastaanottajat ja vastaanottajaryhmät, joille henkilötiedot on luovutettu tai aiotaan luovuttaa. Kyseessä ei kuitenkaan ole absoluuttinen oikeus, ja muiden henkilöiden edut saattavat rajoittaa Sinun tiedonsaantioikeuksiasi. 

Sinulla voi tietyissä tapauksissa olla oikeus saada ilmainen kopio käsiteltävistä henkilötiedoistasi. Vaatimistasi lisäkopioista saatamme veloittaa kohtuullisen, hallintokustannuksiin perustuvan maksun. 

Oikeus tietojen oikaisemiseen: Tietyissä tilanteissa Sinulla on oikeus Sinua koskevien virheellisten tai epätarkkojen henkilötietojen oikaisuun. Tietojenkäsittelyn tarkoitusperästä riippuen Sinulla voi olla oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä, muun muassa toimittamalla lisäselvitys. 

Oikeus tietojen poistamiseen (”oikeus tulla unohdetuksi”): Tietyissä tilanteissa Sinulla voi olla oikeus vaatia meitä poistamaan Sinua koskevat henkilötiedot, ja meillä on velvollisuus poistaa kyseiset henkilötiedot. 

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: Tietyissä tilanteissa Sinulla voi olla oikeus vaatia meiltä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Tällaisessa tapauksessa kyseiset tiedot merkitään, ja me saamme käsitellä niitä vain tiettyjä tarkoituksia varten. 

Oikeus tietojen siirtämiseen: Tietyissä tilanteissa Sinulla voi olla oikeus saada Sinua koskevat henkilötiedot, jotka Sinä olet toimittanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle meidän sitä estämättä. 

Vastustamisoikeus: Tietyissä tapauksissa Sinulla voi olla oikeus henkilökohtaiseen, erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa Sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, ja me emme enää saa käsitellä henkilötietojasi. Vastustamisoikeutta voidaan soveltaa erityisesti silloin, kun me keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi profilointitarkoituksiin ymmärtääksemme paremmin kiinnostuksesi tuotteitamme ja palveluitamme kohtaan, tai jos käytämme niitä suoramarkkinointitarkoituksiin. 

Jos Sinulla on vastustamisoikeus ja käytät tätä oikeutta, emme enää käsittele henkilötietojasi näihin tarkoituksiin. Voit käyttää tätä oikeutta ottamalla meihin yhteyttä alla olevassa kohdassa 7 esitetyllä tavalla. 

Vastustamisoikeuden saattaa estää se, että henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä sopimuksen solmimista valmisteltaessa tai jo solmitun sopimuksen täytäntöönpanoa varten. 

Käyttääksesi oikeuksiasi ota meihin yhteyttä alla olevassa kohdassa 7 esitetyllä tavalla Sinulla on myös oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle tietosuojavalvontaviranomaiselle. 

 

6. Evästeet ja muut jäljitysteknologiat 

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä ja muita jäljitysteknologioita. Lisätietoa evästekäytännöstämme löydät osoitteesta fi.goldwell.com/evaestekaeytaentoe.  

 

7. Kysymyksiä ja yhteystiedot 

Lisätietoa ja lakisääteiset oikeudet löytyvät osoitteesta www.kao.com/global/en/EU-Data-Subject-Request

 

8. Muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen 

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää ajoittain, mikäli toiminnallisiin, lainsäädännöllisiin tai muuhun sääntelyyn liittyviin vaatimuksiin tulee muutoksia. Ilmoitamme Sinulle tällaista muutoksista, mukaan lukien niiden voimaan tulon ajankohdan, päivittämällä yllä olevan ”Tarkistettu viimeksi” päivämäärän tai muulla sovellettavan lain vaatimalla tavalla. Verkkosivujemme käytön jatkaminen tällaisten päivitysten jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä. Mikäli et hyväksy tämän tietosuojaselosteen päivityksiä, Sinun tulee lopettaa verkkosivustomme käyttäminen.


You have successfully withdrawn from the Google Analytics measurement process.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Edellytämme, että hyväksyt evästeiden käytön ennen kuin vierailet tällä verkkosivustolla. Suostun evästeiden käyttöön.

EVÄSTEET

OLEMME PAHOILLAMME, ETTÄ PÄÄTIT OLLA
KÄYTTÄMÄTTÄ EVÄSTEITÄ.


Valitettavasti sivustomme ei toimi parhaalla mahdollisella
tavalla ilman evästeitä. Siksi et voi vierailla goldwell.com-
sivustolla.

Jos haluat muuttaa mielesi ja sallia evästeiden käytön tällä
kertaa, napsauta tästä.

Evästekäytäntö

MIKÄ ON EVÄSTE?

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain asentaa tietokoneellesi, tablettiisi tai älypuhelimeesi, kun vierailet sivustolla. Evästeet voivat auttaa meitä monin tavoin: verkkosivustot voivat esimerkiksi muistaa erilaisia asetuksia (kuten kirjautumistiedot, kielen, fonttikoon ja muut näyttöasetukset) tietyn ajanjakson ajan. Näin sinun ei tarvitse syöttää samoja tietoja joka kerta kun käyt ja surffaat jollain sivustolla. Näiden tietojen avulla me voimme räätälöidä verkkosivustoa, jolloin saat enemmän sinua kiinnostavia osumia. Voit vaikka tallentaa salasanasi, että sinun ei tarvitse syöttää sitä joka kerta kirjautuessasi. Voit myös huomata verkkosivuillamme vieraillessasi evästeitä, jotka eivät liity meihin. Jos käyt verkkosivulla, jolla on upotettua sisältöä, voit saada evästeitä tällaiselta sivustolta. Me emme valvo tällaisten evästeiden asetuksia, joten suosittelemme lukemaan kolmansien osapuolien verkkosivuilta tarkemmin heidän käyttämistään evästeistä ja niiden hallinnoimisesta. Jos et halua saada evästeitä, voit valita internetselaimestasi asetuksen, joka poistaa kaikki evästeet tietokoneesi kovalevyltä, blokkaa ne tai lähettää sinulle varoituksen, ennen kuin eväste tallennetaan tietokoneellesi.


MIKSI JA MITÄ TARKOITUSTA VARTEN KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ?

Tässä on lista käyttämistämme evästeistä sekä niiden käyttötarkoitukset.

Kaon evästeet

Näitä evästeitä käytetään suojaamaan Goldwellin fonttia, että muut verkkosivut eivät pääse käyttämään sitä: Cookie Acceptance, Typo3: fe_typo_user, gldwsec

Kolmansien osapuolien evästeet

Kun vierailet verkkosivustollamme, voit huomata evästeitä, jotka eivät liity Goldwelliin. Jos käyt verkkosivulla, jossa on upotettua sisältöä, voit saada evästeitä tällaisilta sivuilta. Me emme valvo tällaisten evästeiden asetuksia, joten suosittelemme lukemaan kolmansien osapuolien verkkosivuilta tarkemmin heidän käyttämistään evästeistä ja niiden hallinnoimisesta.

Google

Google käyttää evästeitä erottaakseen käyttäjät ja tapahtumat verkkosivulla. Google Analytics seuraa yksittäisiä vierailijoita. Tällaiseen evästeeseen on tallennettuna yksilöllinen vierailijatunnus, ensimmäisen vierailun päivämäärä ja aika, vierailijan tämänhetkisen vierailun aloitusaika sekä kaikkien vierailijan tekemien vierailujen lukumäärä. Google käyttää evästeitä määrittääkseen, onko vierailu jo päättynyt ja kuinka tarkasti vierailija on sivuja tutkinut. Tietoja käytetään analysoimaan vierailijan käytöstä sivustolla. Kerätyt tiedot ovat anonyymeja. Tietoja käytetään myös mittaamaan konversiota, ja ne auttavat meitä parantamaan verkkosivuamme.

Mainokset

(AddThis, Bidswitch, AdRoll, Taboola, Rubicon Project, Pubmatic, AdTech, Advertising.com)  

Näiden kolmansien osapuolten evästeitä käytetään mittaamaan konversiota nettisivustollamme. Tällaista anonyymia tietoa käytetään määrittämään mainonnan arvo ja mainostajayhteistyökumppanille maksettavat maksut. 

Evästeet keräävät anonyymia tietoa sivustolle tehdyistä vierailuista, kuten vierailujen lukumäärä, sivustolla keskimäärin vietetty aika, maantieteellinen sijainti sekä tieto ladatuista sivuista. Näin pyritään näyttämään kohdennettuja mainoksia. Evästeiden perusteella voidaan yksilöidä, millä bannereilla olet vieraillut mainostajan nettisivuilla. Me voimme parantaa mainoksiamme tietoja hyödyntämällä.

Instagram

Instagram käyttää näitä evästeitä heti kun Instagram-liitännäinen on otettu käyttöön verkkosivustollamme. Jos haluat lukea lisää näiden evästeiden tyypistä, käytöstä ja tarkoituksesta, napsauta seuraavaa linkkiä:

www.instagram.com/about/legal/privacy/

Pinterest

Pinterest käyttää näitä evästeitä heti kun Pinterest-liitännäinen on otettu käyttöön verkkosivustollamme. Jos haluat lukea lisää näiden evästeiden tyypistä, käytöstä ja tarkoituksesta, napsauta seuraavaa linkkiä: 

about.pinterest.com/en/privacy-policy

Youtube

YouTube ja/tai Google käyttää näitä evästeitä heti kun jokin video on liitetty verkkosivustolle ja/tai kun sitä on katseltu. Jos haluat lukea lisää näiden evästeiden tyypistä, käytöstä ja tarkoituksesta, napsauta seuraavaa linkkiä: www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook

Facebook käyttää näitä evästeitä heti kun Facevook-liitännäinen on otettu käyttöön verkkosivustollamme. Jos haluat lukea lisää näiden evästeiden tyypistä, käytöstä ja tarkoituksesta, napsauta seuraavaa linkkiä: www.facebook.com/policies/cookies/

Twitter

Twitter käyttää näitä evästeitä heti kun Twitter-liitännäinen on otettu käyttöön verkkosivustollamme. Jos haluat lukea lisää näiden evästeiden tyypistä, käytöstä ja tarkoituksesta, napsauta seuraavaa linkkiä: 

twitter.com/privacy

 

EVÄSTEIDEN HALLINTA 

Voit vapaasti hallita ja/tai poistaa evästeitä. Voit poistaa kaikki tietokoneellesi tallennetut evästeet, ja voit laittaa useimpiin selaimiin oletusasetuksen, että evästeiden tallennus estetään. 

Jos toimit näin, voit ehkä joutua muokkaamaan joitain asetuksia erikseen joka kerta, kun vierailet jollain sivustolla, ja sietämään sen, että kaikki toiminnot eivät toimi kunnolla.

 

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Edellytämme, että hyväksyt evästeiden käytön ennen kuin vierailet tällä verkkosivustolla. Suostun evästeiden käyttöön.

Page Top