PRIVACY POLICY

Senest revideret maj 2023

1. Navn og adresse på den dataansvarlige og oplysninger om vores databeskyttelsesansvarlige
Den dataansvarlige i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og andre nationale databeskyttelseslove i medlemslandene samt andre databeskyttelsesbestemmelser er: Imprint
Ved spørgsmål om databeskyttelse bedes du kontakte os på dataprivacy.emea@kao.com
 
2. Kategorier af personoplysninger og behandlingsformål - Hvilke personoplysninger behandler vi om dig og hvorfor?
2.1 Metadata
Du kan bruge denne hjemmeside uden at angive nogen personlige data om dig selv. I så fald indsamler vi kun følgende metadata, der stammer fra din brug af webstedet: browsertype og -version, operativsystem og interface, websted, hvorfra du besøger os (henvisnings-URL), webside(r), du besøger på vores websted, dato og klokkeslæt for adgang til vores websted og internetprotokol (IP)-adresse.
Din IP-adresse vil blive brugt til at muliggøre din adgang til vores hjemmeside. Metadataene vil blive brugt til at forbedre kvaliteten og tjenesterne på vores hjemmeside og tjenester ved at analysere vores brugeres adfærd.
2.2 Kontaktform
På vores hjemmeside giver vi dig mulighed for at kontakte os via en kontaktformular. For at kunne behandle din anmodning har vi brug for følgende oplysninger fra dig, som også kan omfatte personlige data: din e-mailadresse og besked. Det er muligt, men ikke obligatorisk, at give os yderligere personoplysninger (f.eks. dit navn). De personlige data, som du giver os i forbindelse med denne kontaktformular, vil kun blive brugt til at besvare din forespørgsel / kontaktanmodning og til den tilknyttede tekniske administration. Overførsel til tredjeparter finder ikke sted. Dine personoplysninger vil blive slettet, så snart vi har behandlet din anmodning, eller du tilbagekalder dit samtykke.  
2.3 Newsletter
Hvis du anmoder om at modtage vores nyhedsbrev, behandler vi følgende oplysninger fra dig, som også kan være personlige: din e-mailadresse. Det er muligt, men ikke obligatorisk, at afgive yderligere personoplysninger (f.eks. dit navn). Vi behandler sådanne personoplysninger med henblik på at levere nyhedsbrevet i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, og analysere dine interesser til markedsføringsformål. Vi beder om din hilsen og dit navn for at kunne give dig en personlig oplevelse. Derudover vil nogle nyhedsbreve ikke blive sendt af den dataansvarlige, men af et andet "Kao-selskab" i "Kao Group" (især Kao Germany GmbH). I dette tilfælde vil denne "Kao-virksomhed" også modtage din e-mailadresse.
2.4 Salon finder
På vores hjemmeside har du mulighed for at finde de nærmeste saloner til din placering, der tilbyder vores produkter. Du har mulighed for at få din placering bestemt ved geolokalisering baseret på din IP-adresse eller ved manuelt at indtaste et postnummer eller en adresse. Der sker ingen lagring eller sammenkædning af dine lokationsdata med andre personlige data.
 
3. Vores tilstedeværelse på sociale medier
Vi har forskellig tilstedeværelse på såkaldte sociale medienetværk. Det sker via følgende udbydere:

  • Facebook: Serviceudbyder: Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland; Legal Basis: Legitimate Interests (Article 6 (1) (f) GDPR); Website: https://www.facebook.com; Privacy Policy: https://www.facebook.com/about/privacy;
  • Instagram: Social network; Serviceudbyder: Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland; Website: https://www.instagram.com ; Privacy Policy: https://instagram.com/about/legal/privacy;
  • Vimeo: Social network og videoplatform; Serviceudbyder: Vimeo Inc., Attention: Legal Department, 555 West 18th Street New York, New York 10011, USA; Website: https://vimeo.com ; Privacy Policy: https://vimeo.com/privacy;
  • Pinterest: Social network; Serviceudbyder: Pinterest Europe Limited, 2nd Floor, Palmerston House, Fenian Street, Dublin 2, Ireland; Retslige basis: Legitimate Interests (Article 6 (1) (f) GDPR); Website: https://www.pinterest.com; Privacy Policy: https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy; Yderligere information: Pinterest Data Sharing Addendum (EXHIBIT A): https://business.pinterest.com/de/pinterest-advertising-services-agreement/.
  • YouTube: Social network og videoplatform; Serviceudbyderr: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland; Retslige basis: Legitimate Interests (Article 6 (1) (f) GDPR); Privacy Policy: https://policies.google.com/privacy;
  • TikTok: Social network / videoplatform; Serviceudbyder: TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Ireland; Legal Basis: Legitimate Interests (Article 6 (1) (f) GDPR); Website: https://www.tiktok.com; Privacy Policy: https://www.tiktok.com/de/privacy-policy.
Vi bruger den tekniske platform og tjenesterne fra udbyderne af disse informationstjenester. Vi gør opmærksom på, at du bruger vores optrædener på sociale medieplatforme og deres funktioner på eget ansvar. Dette gælder især for brugen af interaktive funktioner (f.eks. kommentering, deling, vurdering). Når du besøger vores hjemmesider, indsamler udbyderne af de sociale medieplatforme bl.a. din IP-adresse og andre oplysninger, der er tilgængelige i form af cookies på din terminalenhed. Disse oplysninger bruges til at give os, som operatør af kontiene, statistiske oplysninger om interaktionen med os.

De data, der indsamles om dig i denne sammenhæng, behandles af platformene og kan overføres til lande uden for EU, især USA. Ifølge deres egne erklæringer opretholder alle de ovennævnte udbydere et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau svarende til det tidligere EU-US Privacy Shield, og vi har indgået standarddatabeskyttelsesklausuler med virksomhederne. Vi ved ikke, hvordan de sociale medieplatforme bruger dataene fra dit besøg på vores konto og interaktion med vores indlæg til deres egne formål, hvor længe disse data gemmes, og om data videregives til tredjeparter. Databehandlingen kan variere afhængigt af, om du er registreret og logget ind på det sociale netværk eller besøger webstedet som en ikke-registreret og/eller ikke-indlogget bruger. Når du tilgår et indlæg eller kontoen, overføres den IP-adresse, der er tildelt din terminalenhed, til udbyderen af den sociale medieplatform. Hvis du i øjeblikket er logget ind som bruger, kan en cookie på din slut-enhed bruges til at spore, hvordan du har bevæget dig rundt på netværket. Knapper, der er indlejret på hjemmesider, gør det muligt for platformene at registrere dine besøg på disse hjemmesider og tildele dem til din respektive profil. Baseret på disse data kan der tilbydes indhold eller reklamer, der er skræddersyet til dig. Hvis du ønsker at undgå dette, skal du logge ud eller deaktivere funktionen "forblive logget ind", slette de cookies, der findes på din enhed, og genstarte din browser.

Som udbyder af informationstjenesten behandler vi også kun de data fra din brug af vores tjeneste, som du giver os, og som kræver interaktion. Hvis du f.eks. stiller et spørgsmål, som vi kun kan besvare via e-mail, gemmer vi dine oplysninger i overensstemmelse med de generelle principper for vores databehandling, som vi beskriver i denne privatlivspolitik. Retsgrundlaget for behandlingen af dine data på den sociale medieplatform er Art. 6 (1) lit. f GDPR.
For at udøve dine rettigheder som registreret kan du kontakte os eller udbyderen af den sociale medieplatform. I det omfang den ene part ikke er ansvarlig for at svare eller skal modtage oplysningerne fra den anden part, vil vi eller udbyderen derefter videresende din anmodning til den respektive partner. Kontakt venligst operatøren af den sociale medieplatform direkte for spørgsmål om profilering, behandling af dine data, når du bruger hjemmesiden. For spørgsmål om behandlingen af din interaktion med os på vores websted, skriv til de kontaktoplysninger, der er angivet af os ovenfor.
Udbyderne beskriver, hvilke oplysninger den sociale medieplatform modtager, og hvordan de bruges i deres privatlivserklæringer. Der finder du også oplysninger om kontaktmuligheder samt om indstillingsmulighederne for reklamer.

4. Behandlingsgrundlag og konsekvenser - Hvad er den juridiske begrundelse for at behandle dine personlige data, og hvad sker der, hvis du vælger ikke at give dem?
Vi er afhængige af følgende juridiske grundlag for indsamling, behandling og brug af dine personlige data:
  • dit samtykke til behandling af dine data til et eller flere specifikke formål;
  • behandlingen er nødvendig med henblik på de legitime interesser, der forfølges af os eller af en tredjepart, undtagen hvor sådanne interesser tilsidesættes af dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af personoplysninger, især hvis du er et barn; sådanne legitime interesser er opfyldelsen af de behandlingsformål, der er angivet ovenfor i afsnit 1, især at levere dette websted til dig
Udleveringen af dine persondata er ikke påkrævet af en lovmæssig eller kontraktlig forpligtelse. Tilvejebringelsen af dine personlige data er nødvendig for at indgå en kontrakt med os eller for at modtage vores tjenester/produkter som anmodet af dig. Afgivelsen af dine personlige data er frivillig for dig.
 
Hvis du ikke afgiver dine personoplysninger, kan det medføre ulemper for dig, f.eks. at du ikke kan modtage visse produkter og tjenester. Medmindre andet er angivet, vil det dog ikke have juridiske konsekvenser for dig ikke at give dine personlige data.
 
5. Kategorier af modtagere og internationale overførsler - Hvem overfører vi dine personlige data til, og hvor er de placeret?
Vi kan overføre dine personlige data til tredjeparter til de behandlingsformål, der er beskrevet ovenfor, som følger:
  • Inden for Kao koncernen:Vores moderselskab, Kao Corporation i Japan, og hvert af dets tilknyttede selskaber og/eller datterselskaber (hvert tilknyttet selskab eller datterselskab inklusive os kaldet "Kao Company") inden for den globale Kao Group kan modtage dine persondata som nødvendigt til de behandlingsformål, der er beskrevet ovenfor. Afhængigt af kategorierne af personoplysninger og de formål, hvortil personoplysningerne er blevet indsamlet, kan forskellige interne afdelinger i Kao Company modtage dine personoplysninger. Desuden kan andre afdelinger i Kao Company have adgang til visse personoplysninger om dig på et need-to-know grundlag, såsom den juridiske afdeling, økonomiafdelingen eller den interne revision.
  • Med databehandlere: Visse tredjeparter, uanset om de er tilknyttede eller ikke-tilknyttede, kan modtage dine persondata for at behandle sådanne data under passende instruktioner ("databehandlere"), som det er nødvendigt for de behandlingsformål, der er beskrevet ovenfor, såsom udbydere af webstedstjenester, udbydere af ordreudførelse, udbydere af kundepleje, udbydere af marketingtjenester, udbydere af IT-supporttjenester og andre tjenesteudbydere, der støtter os i at opretholde vores kommercielle forhold til dig. Databehandlerne vil være underlagt kontraktlige forpligtelser til at implementere passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte personoplysningerne og til kun at behandle personoplysningerne som instrueret.
  • Andre modtagere: Vi kan - i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning - overføre personoplysninger til retshåndhævende myndigheder, statslige myndigheder, retslige myndigheder, juridiske rådgivere, eksterne konsulenter eller forretningspartnere. I tilfælde af en virksomhedsfusion eller -overtagelse kan personoplysninger blive overført til de tredjeparter, der er involveret i fusionen eller overtagelsen. Vi videregiver ikke dine personlige data til tredjeparter til reklame- eller markedsføringsformål eller til andre formål uden tilladelse. Enhver adgang til dine personlige data er begrænset til de personer, der har behov for at vide det for at kunne udføre deres jobansvar.
Internationale overførsler: De personlige data, som vi indsamler eller modtager om dig, kan overføres til og behandles af modtagere, der er placeret inden for eller uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"). Modtagere uden for EØS befinder sig i lande med afgørelser om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet (især Andorra, Argentina, Canada (for ikke-offentlige organisationer, der er underlagt den canadiske lov om beskyttelse af personlige oplysninger og elektroniske dokumenter), Schweiz, Færøerne, Guernsey, Israel, Isle of Man, Jersey, New Zealand, Japan, Storbritannien, Uruguay, og i hvert tilfælde anerkendes overførslen derved som et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau ud fra et europæisk databeskyttelseslovgivningsperspektiv. Andre modtagere kan være placeret i lande, der ikke yder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau ud fra et europæisk databeskyttelseslovgivningsperspektiv. Vi vil træffe alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at overførsler ud af EØS er tilstrækkeligt beskyttet som krævet af gældende databeskyttelseslovgivning. Med hensyn til overførsler til lande, der ikke yder et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau, vil vi basere overførslen på passende sikkerhedsforanstaltninger, såsom standard databeskyttelsesklausuler vedtaget af Europa-Kommissionen eller af en tilsynsmyndighed, godkendte adfærdskodekser sammen med bindende og håndhævelige forpligtelser fra modtageren eller godkendte certificeringsmekanismer sammen med bindende og håndhævelige forpligtelser fra modtageren. Du kan bede om en kopi af sådanne passende sikkerhedsforanstaltninger ved at kontakte os som beskrevet i afsnit 7 nedenfor.
 
6. Opbevaringsperiode - Hvor længe opbevarer vi dine persondata?
Dine persondata opbevares, så længe det er nødvendigt for at levere de tjenester og/eller produkter, du har anmodet om. Når du har opsagt kontraktforholdet med os eller på anden måde afsluttet dit forhold til os, fjerner vi dine persondata fra vores systemer og registre og/eller tager skridt til at anonymisere dem korrekt, så du ikke længere kan identificeres ud fra dem (medmindre vi er nødt til at beholde dine oplysninger for at overholde juridiske eller lovgivningsmæssige forpligtelser, som Kao Company er underlagt - f.eks. skatteformål).
Vi kan også være forpligtet af gældende lovgivning til at opbevare visse af dine persondata i en periode på 10 år efter det relevante skatteår. Vi kan også opbevare dine persondata efter kontraktforholdets ophør, hvis dine persondata er nødvendige for at overholde andre gældende love, eller hvis vi har brug for dine persondata til at etablere, udøve eller forsvare et juridisk krav, udelukkende på et need to know-grundlag. I det omfang det er muligt, vil vi begrænse behandlingen af dine personoplysninger til sådanne begrænsede formål efter kontraktforholdets ophør.
 
7. Dine rettigheder - Hvilke rettigheder har du, og hvordan kan du gøre dem gældende?
  • Ret til at trække dit samtykke tilbage: Hvis du har givet dit samtykke til visse former for indsamling, behandling og brug af dine personoplysninger (især til modtagelse af direkte markedsføringskommunikation via e-mail, SMS/WhatsApp og telefon), kan du til enhver tid trække dette samtykke tilbage med fremtidig virkning. En sådan tilbagetrækning vil ikke påvirke lovligheden af behandlingen forud for tilbagetrækningen af samtykket. Indsigelsen kan ske uden formaliteter og skal helst rettes til dataprivacy.emea@kao.com. Desuden kan du gøre indsigelse mod brugen af dine personlige data til markedsføringsformål uden at pådrage dig andre omkostninger end transmissionsomkostningerne i overensstemmelse med de grundlæggende takster.
  • Yderligere databeskyttelsesrettigheder: I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning kan du have ret til at: (i) anmode om adgang til dine persondata; (ii) anmode om berigtigelse af dine persondata; (iii) anmode om sletning af dine persondata; (iv) anmode om begrænsning af behandlingen af dine persondata; (v) anmode om dataportabilitet; og/eller (vi) gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata (herunder indsigelse mod profilering).
Bemærk venligst, at disse førnævnte rettigheder kan være begrænset i henhold til den gældende lokale databeskyttelseslovgivning.
Nedenfor finder du yderligere oplysninger om dine rettigheder i det omfang, GDPR gælder:
  • Ret til at anmode om adgang til dine personlige data: Du kan have ret til at få en bekræftelse fra os på, om personoplysninger vedrørende dig behandles, og, hvis det er tilfældet, at anmode om adgang til personoplysningerne. Disse adgangsoplysninger omfatter bl.a. formålet med behandlingen, de berørte kategorier af personoplysninger og de modtagere eller kategorier af modtagere, som personoplysningerne er blevet eller vil blive videregivet til. Dette er dog ikke en absolut ret, og andre personers interesser kan begrænse din ret til indsigt. Du kan have ret til at få en gratis kopi af de personoplysninger, der behandles. For yderligere kopier, som du anmoder om, kan vi opkræve et rimeligt gebyr baseret på administrative omkostninger.
  • Ret til at anmode om berigtigelse: Du kan have ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Afhængigt af formålet med behandlingen kan du have ret til at få ufuldstændige personoplysninger suppleret, herunder ved at afgive en supplerende erklæring.
  • Ret til at anmode om sletning (retten til at blive glemt): Under visse omstændigheder kan du have ret til at få slettet personoplysninger om dig, og vi kan være forpligtet til at slette sådanne personoplysninger.
  • Ret til at anmode om begrænsning af behandling: Under visse omstændigheder kan du have ret til at få os til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. I så fald vil de pågældende data blive markeret og må kun behandles af os til bestemte formål.
  • Ret til at anmode om dataportabilitet: Under visse omstændigheder kan du have ret til at modtage de personoplysninger om dig, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og du kan have ret til at overføre disse data til en anden enhed uden hindring fra os.
  • Ret til at gøre indsigelse: Under visse omstændigheder har du ret til af grunde, der vedrører din særlige situation, til enhver tid at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, og vi kan blive bedt om ikke længere at behandle dine personoplysninger. En sådan ret til indsigelse kan især gælde, hvis vi indsamler og behandler dine personoplysninger med henblik på profilering for bedre at forstå dine interesser i vores produkter og tjenester eller til direkte markedsføring.

    En sådan ret til indsigelse kan især ikke eksistere, hvis behandlingen af dine personlige data er nødvendig for at tage skridt forud for indgåelse af en kontrakt eller for at udføre en kontrakt, der allerede er indgået.

    For at udøve dine rettigheder bedes du kontakte os som angivet i afsnit 7 nedenfor. Du har også ret til at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed for databeskyttelse.
 
8. Cookies
Denne hjemmeside bruger cookies. For mere information om, hvilke cookies vi bruger, og hvordan du kan administrere dine cookieindstillinger og deaktivere visse typer sporing, se venligst vores Cookie Policy.
 
9. Spørgsmål og kontaktoplysninger
Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik, eller hvis du ønsker at udøve dine rettigheder som anført ovenfor i afsnit 5, bedes du kontakte os på: www.kao.com/global/en/EU-Data-Subject-Request/
 
10. Andet
I forbindelse med den videre udvikling af databeskyttelseslovgivningen samt teknologiske eller organisatoriske ændringer gennemgås vores privatlivspolitik regelmæssigt for at afgøre, om den skal tilpasses eller suppleres. Vi vil underrette dig om sådanne ændringer, herunder hvornår de træder i kraft, ved at opdatere datoen for "Sidst revideret" ovenfor eller på anden måde i henhold til gældende lovgivning.

Sie haben sich erfolgreich von der Google Analytics Messung ausgeschlossen

You have successfully withdrawn from the Google Analytics measurement process.
Page Top